Prchtg en mijn schilderijopreis

Op het blog van Jessica en Fleur heb je misschien de prachtige foto’s van ons huis gezien. Bij het zien van die foto’s was ik me echt weer even bewust hoe mooi ons huis is en hoe fijn het is dat wij hier mogen wonen. Eén ruimte zette Jessica niet op de foto en dat is de zolder. Deze is ook niet echt fotogeniek. De zolder staat vol kerstspullen, winterspullen, dozen waarvan ik geen idee heb wat er in zit en schilderijen, heel veel schilderijen, van mezelf dus. Ik schilder namelijk al jaren. De mooisten krijgen een plekje in huis, maar eerlijk gezegd zijn dat er inmiddels ook best veel.

auto detailkwast.

Toen ik een schilderij op Instagram zette, kreeg ik mooie, lovende reacties, waarna ik opperde om mijn schilderij rond te laten reizen. Dat is inmiddels een jaar geleden, maar het idee van het schilderij op reis is altijd blijven hangen. Het lijkt me de hoogste tijd om mijn plan tot uitvoer te brengen.

Dus hierbij mijn plan:

voor chris
foto door Jessica van Prchtg.nl

Dit schilderij mag op reis, zo ver en zo vaak als het maar wil. Of liever gezegd zo ver en zo vaak als jullie willen. Ik wil natuurlijk wel graag weten waar het (uit)hangt, dus iedereen moet de reis kunnen volgen via Instagram.

Stel, je krijgt dit schilderij: je mag het 20 tot 30 dagen houden. Hang het op of zet het neer. Kijk ernaar. Geniet ervan. Koester het. In die tijd maak je één of heel veel mooie foto’s en plaatst die op Instagram met de #schilderijopreis en tag je @schilderijopreis.

Op doorreis
Na 20 tot 30 dagen, of eerder als je het schilderij helemaal zat bent, is het tijd om afscheid te nemen en kun je het schilderij aan iemand doorgeven of -sturen. Via Instagram of misschien ken je iemand die het leuk zou vinden? Maakt niet uit wie of waar, als diegene maar op Instagram te vinden is (en een openbaar account heeft). Ik kan ook altijd meehelpen met zoeken! Mail me gerust.

Vervolgens stuur je het schilderij op of geef je het door. Als het versturen een probleem is (bijvoorbeeld omdat diegene in Barcelona woont en jij in Nederland), mail me even, dan denk ik graag met je mee (ik heb wel zin in een weekendje Barcelona..!).

Win * Win * Win
Wil jij als eerste het schilderijtje van het autootje met ballonnen tijdelijk onderdak geven? Laat dan hieronder of op mijn Instagrampagina een berichtje achter. Ik zou het superleuk vinden als je mee wilt doen met deze reis. Degene met de mooiste foto op Instagram krijgt op 1 mei 2018 een schilderijtje van mij. Ik hoop dat het schilderij een prachtige reis gaat maken.

 

 

4 gedachtes over “Prchtg en mijn schilderijopreis

  1. Hallo,
    Wat een leuk initiatief en fijn schilderij. Ik wil er graag een tijdje voor zorgen en van genieten. Het begint dan dicht bij huis, namelijk in…. Dordrecht!
    Karina

  2. Misschien is het makkelijker voor je als het schilderij niet gelijk te ver weg gaat. Dus bij je buuv bijvoorbeeld 😁 zou fantastisch staan in de woonkamer. Xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s